CORONA UPDATE 18-11
18-11-2020

Beste leden, ouders/verzorgers,

Bij deze een update over het beoefenen van judo en jiu jitsu.

Nu de aantallen dagelijkse besmettingen in het land langzaam afnemen hebben we besloten om de lessen voor de jeugd t/m 17 weer op te starten met ingang van maandag 23 november. Voor de groep van 18 jaar en ouder zijn er nog geen lessen.

Deze lessen zullen net als in de zomer periode gaan per inschrijving via de website. We volgen de oude lestijden en locaties.

Wat vragen we van de leden en hun ouders/verzorgers?

· Gedraag je verantwoordelijk; ◦ Volg alle richtlijnen (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/gezondheidsadviezen). Bij (lichte) klachten; blijf thuis. Neem geen risico.

◦ Volg de regels over thuisquarantaine (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/in-thuisquarantaine-door-corona).

◦ Geen ouders in het gebouw. Kleed je thuis om. Was je handen.

· Denk goed na of het beoefenen van de sport opweegt tegen de risico's voor jezelf en voor anderen. Bijvoorbeeld; besef dat mocht een van de andere kinderen positief testen op corona, dat je dan zelf in quarantaine moet. Besef dat je, door de sportcontacten, de kans op virus verspreiding vergroot.

We verwachten dat de overweging voor ouders tussen (A) het belang van het maximaal bijdragen aan onderdrukken van het virus, (B) het minimaliseren van kans op besmetting in het eigen gezin, (C) het risico op een quarantaine en (D) het positieve mentale en/of fysieke effect van sporten, verschillend zal uitpakken. Neem a.u.b. uw eigen verantwoordelijkheid hierin.

Het bestuur.