KRAAK DE KLUIS KAMP IN 2021
17-02-2021

Hallo lid, ouder en/of verzorger,

Het volgende bericht zouden we graag voor en na de trainingen op de leslocaties met jullie gedeeld hebben. Omdat we jullie al een lange tijd niet gezien hebben en wij niet zeker zijn wanneer we jullie weer gaan zien, ontvangen jullie deze email.

In 2020 hebben we het, ondanks alle maatregelen, voor elkaar gekregen om een geweldige kampdag te organiseren. In 2021 streven we er natuurlijk naar om het JKT-kamp weer zoals normaal neer te zetten.

Dit jaar krijgen jullie de opdracht om een kluis te kraken. JA een echte kluis! Lukt dit jullie op het einde van het kamp, dan gaan jullie naar huis met de welverdiende prijs. Lukt het niet, dan gaan jullie helaas met lege handen naar huis. Om de kluis te kunnen kraken hebben we de hulp van jullie allemaal hard nodig!

Lijkt het je gaaf om de kluis mee te kraken en ben je geboren in 2003 tot en met 2012? Houd dan je agenda vrij op 17, 18 en 19 september 2021.

De inschrijving voor het kamp zal openen op zaterdag 20 maart 2021 om 15:00 uur. Zorg ervoor dat je er snel bij bent, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. De bijdrage voor het kamp bedraagt dit jaar €57,50. In maart krijgen jullie natuurlijk nog een herinnering van ons over de inschrijving, maar zet de datum gerust al in de agenda’s. Meer informatie over het kamp is te vinden op de website onder het kopje evenementen. De inschrijving verloopt compleet via de website.

Wij hopen jullie in september natuurlijk allemaal te zien op het kamp!

Met vriendelijke groet,
De Kampcommissie