Judoklub Tilburg

-2

Nieuws archief

Open clubkampioenschappen Team Coolen

Op zondag 10 juni 2018 werd in het Sportcentrum de Leye in Oisterwijk, het jaarlijkse judo toernooi georganiseerd door Judo Team Coolen. In het totaal waren er ongeveer 150 judoka’s aanwezig deze dag. Van onze Judoklub hadden er 4 judoka’s zich ingeschreven.En dat waren: Raf Boogaart, Naud Dekkers, Thijs Dekkers, en Yannick Basters.

De eerste plaats werd behaald door, Naud Dekkers. De tweede plaatsen waren voor Yannick Basters en Thijs Dekkers. De derde plaats was voor Raf Boogaart. Ondanks deze warme dag heb ik toch mooie wedstrijdjes gezien en dan zou ik tegen onze judoka’s willen zeggen. Tot ziens op een andere toernooi.

Groetjes,

Kees Oerlemans

Demo Amarant groot succes

Tijdens het G-weekend heeft JKT een demo mogen gegeven. JKT was aanwezig met 25 leden en gaven daar mooie demo's weg. Zo werden er verschillende technieken geshowd en ook enkele kata's. Er was zelfs nog ruimte om een stukje Jiu-Jitsu te laten zien. Alle toeschouwers waren na afloop ook onder de indruk van het hoge niveau.

Namens de PR willen wij alle leden bedanken die geholpen hebben op deze dag.

Hulp gezocht voor clinic

Aankomende zondag is het G-weekend bij Amarant. Nu zijn wij als klub gevraagd om hier een demo te geven van 13.00 tot 14.00.

Voor deze demo zoeken wij nog leden die het leuk vinden om ongeveer een half uur te judoën en een half uur judospelletjes te doen. Mocht dit je leuk lijken, stuur dan een mailtje naar pr@judoklub-tilburg.nl.

Uitreiking clubkas actie van de Plus

Zaterdag 12 mei was de uitreiking van de clubkas actie van Plus Lutz. Bij deze actie hebben wij weer een mooi bedrag mogen ontvangen. Hiervoor kunnen wij weer leuke dingen doen als klub zijnde.

Geweldig bedrag van Jumbo spaaractie

Vrijdag 11 mei hebben wij de cheque mogen ophalen van de jumbo spaarpunten actie. Wij als klub zijn super goed bezig geweest en hebben een cheque mogen ontvangen van €997,34 euro.

Wij willen alle leden bedanken voor het inleveren van de punten en Pascale Blous voor het inscannen van de punten. We houden jullie op de hoogte van waaraan dit bedrag is besteed.

Van de 45 deelnemende verenigingen uit Tilburg en Goirle zaten we in de top 10.

Lessen vervallen op locatie dongewijk

Beste leden.

Ondanks eerdere berichten die zijn doorgegeven tijdens de lessen vanavond zijn er a.s. vrijdag (11 mei) GEEN lessen op de locatie Dongewijk.

Wel gaan vrijdag (11 mei) de lessen op Koolhoven door.

Voor degene die graag willen trainen, jullie zijn van harte welkom op de locatie Koolhoven. Let op! De lessen op Koolhoven starten een kwartiertje eerder.

De lessen op zaterdag (12 mei) op locatie MFA De Symfonie gaan gewoon door.

Namens het bestuur onze welgemeende excuses.