Judoklub Tilburg

Nieuws archief

Foto's van het kamp

Het kamp is weer voorbij en de eerste uurtjes slaap zijn ingehaald. Om na te kunnen genieten van dit fantastische weekend staan hieronder de foto's.

Extra informatie kamp

Nog maar 3 nachten slapen en dan gaan we op kamp. Nu is de weersverwachting goed en daarom willen wij jullie vragen om voor de zekerheid nog twee dingen mee te nemen.

  • Kleding die nat mag worden, dan wel zwemkleding
  • Zonnebrand

Tot vrijdag!

Foto's bandexamens Juli

Vandaag zijn de bandexamens geweest. Wij hebben mooie examens mogen zien. De foto's van deze examens zijn staan op deze pagina. Klik op de onderstaande sessies om de foto's te bekijken.

Wij wensen iedereen veel plezier met zijn nieuwe slip of band.

Twee 4e Danners erbij

Zaterdag 10 juni zijn Niels Neumann en Hans van Raak geslaagd voor de vierde Dan judo.

Hans had de vorige keer al wat kata's en het technische gedeelte gehaald. Voor het go-no-sen-no-kata was hij de vorige keer gezakt, maar dat heeft hij deze keer goed gemaakt: Geslaagd.

Niels hoefde enkel nog het technische deel te laten zijn. Hij had een jaar geleden al zijn kata's al gehaald. Waar een examen normaal goed een half uur kan duren, duurde het examen van Niels nog geen tien minuten. Voordat de uitslag bekend was, kwamen de complimenten en felicitaties al binnen.

Voor JKT dus weer twee vierde Dannen erbij. Dat terwijl veel verenigingen al heel blij zouden zijn met ├╝berhaupt een vierde Dan in de vereniging.

Leuk detail is ook dat Niels de jongste houder van de 4e Dan in Nederland is.

Bandexamens in Sporthal Dongewijk

De bandexamens van zondag 2 juli aanstaande zullen gehouden worden in Sporthal De Dongewijk in de Reeshof.

Het adres is: Dongewijkdreef 40 te Tilburg

Informatie JKT Kamp 2017

De informatie voor JKT kamp 2017 is zojuist verstuurd naar de deelnemers. Wil je weten waar we dit jaar heen gaan klik dan hier. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en hopelijk jullie ook.

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u contact opnemen met de kampcommissie.

Wij zien jullie graag allemaal 7 juli.