Zaterdag 10 juni zijn Niels Neumann en Hans van Raak geslaagd voor de vierde Dan judo.

Hans had de vorige keer al wat kata's en het technische gedeelte gehaald. Voor het go-no-sen-no-kata was hij de vorige keer gezakt, maar dat heeft hij deze keer goed gemaakt: Geslaagd.

Niels hoefde enkel nog het technische deel te laten zijn. Hij had een jaar geleden al zijn kata's al gehaald. Waar een examen normaal goed een half uur kan duren, duurde het examen van Niels nog geen tien minuten. Voordat de uitslag bekend was, kwamen de complimenten en felicitaties al binnen.

Voor JKT dus weer twee vierde Dannen erbij. Dat terwijl veel verenigingen al heel blij zouden zijn met ├╝berhaupt een vierde Dan in de vereniging.

Leuk detail is ook dat Niels de jongste houder van de 4e Dan in Nederland is.