Onderhoud website geslaagd
date_range08-07-2018

Het onderhoud aan de website is goed verlopen. Tijdens het onderhoud zijn er een aantal zaken veranderd.
Zo is het gehele design op de schop gegaan. Ook zijn er een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan de website.

• In het lesaanbod zijn nu de vakanties verwerkt.
  • Het is mogelijk om vanaf elke pagina naar nieuws en activiteiten te zoeken.
  • Op bepaalde browsers (IE Edge, Firefox en Chrome) kan je push notificaties krijgen.
  • Foto's zijn standaard alleen zichtbaar voor leden (Als je ingelogged bent).
  • De website is beter beveiligd door het groene slotje
  • De bezochte webpagina's zijn ook offline te benaderen

Als u bent ingelogd, dan zijn er een aantal zaken die u meer kunt op de website. Inloggen kan door het email wat bij jkt bekend is.

• U kunt zelf uw NAW gegevens wijzigen bij ons in plaats van een mail sturen.
  • U kunt alleen nog maar inschrijven voor activiteiten, als u bent ingelogd op de website. Hierdoor is geen bondsnummer meer nodig.
  • Een profielpagina met daarop alle ingeschreven activiteiten en eventuele sessietijden.

Mochten er dingen niet werken of u kunt niet inloggen, stuur dan een mail naar webmaster@judoklub-tilburg.nl.