Domo arigato gozaimashita
date_range11-12-2018

Op vrijdag 7 december 2018 is onze grootmeester mijnheer van Gent, op 90-jarige leeftijd, overleden.
Hij heeft in meerdere tijdsperiodes een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en groei van Judoklub Tilburg de afgelopen 68 jaar.
Voor iedereen binnen JKT was en is het enkel mijnheer van Gent. Het respect wat vanzelfsprekend is voor een sensei met zo’n staat van dienst.
Tot op hoge leeftijd (80+ jaar) heeft hij wekelijks lessen verzorgt waarbij hij de technieken eigenhandig demonstreerde.
De huidige trainersgroep van JKT telt meer dan 40 dangraden judo die alle door mijnheer van Gent eigenhandig zijn gevormd. Zij brengen wekelijks de kennis van mijnheer van Gent over op de volgende generatie.

Zoals in de aanhef in het Japans staat; “heel veel dank voor hetgeen wat u ons heeft geleerd en meegegeven”.

Al uw leerlingen van Judoklub Tilburg