Judotoernooi Hildie
date_range15-04-2019

Op zondag 7 april was weer het jaarlijkse toernooi Hildie in Diessen. Vanuit onze vereniging namen zeventien judoka’s van Judoklub-Tilburg deel aan het toernooi. Hierdoor hebben de coaches de gehele dag van veel judo mogen genieten.

Het Hildie toernooi is een mooi toernooi voor de beginnende judoka. Zo biedt het toernooi een mooie ervaring voor de beginnende judoka’s die willen ervaren hoe het is om op wedstrijd te gaan. Al onze judoka’s hebben goed hun best gedaan. Iedereen heeft een mooie podiumplek behaald. Zo was er een derde plek voor:

• Omar
  • Bink
  • Stanley
  • Jip
  • Sjoerd
  • Raf
  • Liam
  • Noud
  • Davinia
  • Delvino
  • Seb
  • Anouk

Ook waren er twee judoka’s die een tweede plek wisten te bemachtigen. Dit waren:

• Britt
  • Mats

Als laatste hebben er twee judoka’s een eerste plek behaald. Zij lieten zien dat ze de sterkste van hun poule waren. De judoka’s die een eerste plek behaalden, zijn:

• Timme
  • Bink
  • Quinten

Gefeliciteerd allemaal met jullie mooie medailles. Jullie hebben allemaal mooi judo laten zien waar wij als coaches van hebben genoten. Hopelijk zie we jullie snel weer op het volgende toernooi.
Met vriendelijke groeten,

Jullie coaches,
Mike, Jaap & Maikel

U moet ingelogd zijn om deze foto's/bestanden te kunnen zien