Paastoernooi in Gilze
date_range24-04-2019

Op maandag 22 april 2019 organiseerde de Judo Bond een paastoernooi voor beginnende judoka’s in Gilze. Op dit toernooi hebben 10 judoka’s van JKT kunnen genieten van een dag vol mooie ervaringen. Het was leuk om te zien hoe iedereen zijn beste judo liet zien deze dag.

Het leuke aan het paastoernooi was dat de judoka’s die nog niet aan de beurt waren tijdens het wachten een kleurplaat konden inkleuren. Ze konden hiermee een leuke prijs winnen. Daarnaast konden de kinderen boogschieten. Dit was naast het judo een leuke uitdaging voor de kinderen.

Vier van onze leden wisten een derde plek te behalen. Hun tegenstanders lieten zich niet makkelijk werpen en onze leden moesten hard werken voor de winst. Met goed voetenwerk en snel indraaien wisten de volgende judoka’s een derde plek te bemachtigen:

• Yannick
  • Florian
  • Lars
  • Robin

Ook waren er een aantal judoka’s die een tweede plaats wisten te behalen. Deze judoka’s waren op een persoon na de rest van hun poule te sterk. Met goede combinaties en overnames gingen zij voor de winst. We hebben die dag jonge kinderen op een hoog niveau zien judoën. We weten zeker dat een aantal een nieuwe rivaal hebben gevonden op dit toernooi. De judoka’s die een tweede plek wisten te behalen zijn:

• Stijn
  • Lucas
  • Jaira
  • Liam
  • Quinten
  • Levi

Gefeliciteerd allemaal met jullie mooie bekers, jullie hebben ze verdiend. Wij zijn trots op het judo dat jullie ons hebben laten zien. Hopelijk zien we jullie snel weer op het volgende toernooi.

Met vriendelijke groeten,

Jullie coaches,

Kees & Maikel

U moet ingelogd zijn om deze foto's/bestanden te kunnen zien