KEES LID IN DE ORDE VAN ORANJE NASSAU
24-04-2020

Vandaag heeft Kees een telefoontje van Burgemeester Weterings gehad, met de mededeling dat hij een lintje gaat ontvangen in de Orde van Oranje Nassau. De uitreiking van het lintje zal op een later tijdstip dit jaar plaatsvinden i.v.m. het Corona virus.
Kees krijgt deze onderscheiding door zijn jarenlange inzet voor Judoklub Tilburg. Na zelf jarenlang judo te hebben beoefend en hierin les te hebben gegeven, heeft Kees ruim 20 jaar geleden de wedstrijd coördinatiegroep (WCG) mee opgericht. Hierin heeft hij verschillende functies bekleed, zoals voorzitter, coördinator van wedstrijden/examens.

Judoklub Tilburg heeft Kees aangedragen middels een aanbevelingsbrief bij de gemeente, waarna hij hiervoor geselecteerd is. Kees is momenteel nog erg actief binnen de Judoklub, zo gaat hij 3 x per week de locaties langs om ouders en kinderen te woord te staan, informatie te geven over wedstrijden/trainingen. Daarnaast is Kees als coach aanwezig bij de meeste judowedstrijden en bij de evenementen van Judoklub Tilburg.

Vanmorgen was Kees erg verrast toen hij gebeld werd door Burgemeester Weterings. Hij dacht in eerste instantie dat hij in de maling werd genomen, pas later drong het tot hem door.
Kees is erg trots en wil dan ook iedereen bedanken die hem hebben aangedragen.