Update Coronavirus en opstart lessen
27-04-2020

Beste leden van JKT,

Naar aanleiding van de nieuwe regels van de overheid zijn we vanuit de vereniging aan het kijken naar mogelijkheden om (in de buitenlucht) een sportles op te starten voor de jeugd t/m 18 jaar.

Veel details zijn nog onbekend. We zijn bezig om de mogelijkheden in kaart te brengen (tijden, locatie, lesinvulling, etc.)

Om de invulling verder te kunnen uitwerken willen wij graag eerst peilen of er onder onze leden enthousiasme is om hier aan mee te doen.

Ik ontvang graag een mailtje of je wel/niet mee zou willen doen, en daarbij je leeftijd vermeld.
Reageren kan tot uiterlijk woensdag 29 april, 20:00 uur

Meer informatie volgt spoedig, voor nu wensen we jullie heel veel sterkte en gezondheid toe, en hopen we dat we elkaar snel weer (op gepaste afstand) kunnen zien!

Namens het bestuur,
Jill Evers