Opstarten lessen
11-05-2020

Het is zo ver! we gaan voor de leden tot 18 jaar weer beginnen met het verzorgen van sportlessen.
Vanaf aanstaande woensdag worden er op 2 avonden in de week lessen (judo en jiu-jitsu gecombineerd) gegeven.

Dit zal plaats vinden op woensdag en vrijdagavond op locatie:
Sportcomplex Bijsterveldenlaan, veld 6
Het (voorlopige) schema vind je op de website.

Via de website kun je, je inschrijven voor een les. Er zit een maximaal aantal kinderen per les aan verbonden en vol is vol. Het streven is om iedereen minimaal 1 keer per week te laten sporten.

Inschrijven doe je als volgt: log in op je account op de website, ga naar les aanbod en klik op de locatie sportclub 't Zand.

Als je, je aanmeld, gaan we er ook van uit dat je op de les komt! Dus schrijf je alleen in als je zeker deel wil nemen.
In de bijlage vind je de instructies en voorwaarden waar we aan moeten voldoen om veilig les te geven, lees deze goed door voordat je, je inschrijft.

We hopen jullie allemaal snel weer te zien!

Met vriendelijke groet,

Jill Evers