RECTIFICATIE
07-07-2020

We moeten enkele wijzigingen aanbrengen in het bericht dat u zondag van ons ontving. Dit komt doordat een richtlijn van de gemeente ontbrak, en omdat een locatie niet beschikbaar is ondanks eerdere toezegging. Onze excuses voor de verwarring die dit veroorzaakt.

We gaan trainen in de sporthal de Dongewijk op woensdag en vrijdag, en in de MFA de Symfonie op maandagavond (en dus niet de zaterdag die we eerder noemden). We zullen dit gedurende de vakantie periode doen. Zowel de jiu jitsuka´s als de judoka´s zijn welkom om deel te nemen aan de lessen. De inhoud van de les zal bepaald worden door de trainer.
De lessen starten op 8 juli.

We houden de tijden en groepsindelingen aan zoals die waren voor de Corona virus uitbraak. Inschrijven hoeft niet meer, kom naar de les waar je qua leeftijd in valt. Uiteraard zullen we in de gaten houden hoe druk de lessen zijn, en waar nodig aanpassingen maken. De tijden van de lessen kun je vinden op www.judoklub-tilburg.nl

Niet alles is weer normaal:
Volwassenen moeten voor en na de training 1,5 meter afstand bewaren.
Ouders/begeleiders mogen NIET aanwezig zijn in de zaal.
Kleed je thuis al om. De kleedkamers zijn NIET beschikbaar.

Ten slotte: neem voldoende drinken mee!
We wensen iedereen een fijne sportzomer toe.

Met vriendelijke groeten,
JudoKlub-Tilburg