Annuleren kamp 2021
29-04-2021

Door een tegenvallend aantal aanmeldingen en de aanhoudende corona situatie hebben we helaas moeten besluiten om het kamp van dit jaar te annuleren. Als je je al ingeschreven hebt krijg je het geld terug gestort en hopelijk kunnen we volgend jaar weer gezellig met zijn allen op kamp.

lessen 1 en 8 mei
28-04-2021

Beste leden,
De buitenlessen bij sportclub het Zand op zaterdag 1 en 8 Mei komen te vervallen.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Judo Klub Tilburg

Buiten lessen
02-04-2021

Leden tot en met 26 jaar kunnen weer buiten sporten.

Wanneer:
De eerste training zal zijn op zaterdag 3 April.
De tijden zijn:
Woensdag 18-18:45 voor de leeftijd t/m 12 jaar
Woensdag 19-20 voor de leeftijd 13 t/m 26 jaar.
Zaterdag 10-10:45 voor de leeftijd t/m 12 jaar.
Zaterdag 11-12 voor de leeftijd 13 t/m 26 jaar.

Waar:
De training vindt plaats bij het Sportpark Bijsterveldenlaan. Op woensdag op grasveld 7, op zaterdag op grasveld 4. Je zal bij de poort worden opgehaald door een van de trainers van die dag.

Wat:
We gaan niet judo of jiu jitsu beoefenen. We leggen ook geen matten neer. De invulling van de les wordt een mix van spel, conditie en kracht. Het gaat vooral om weer fijn bezig te zijn en te bewegen, en daarvan te genieten.

Inschrijven:
Schrijf je vooraf in via de website. Kom alleen naar de training als dat gelukt is. *inschrijven kan vanaf 15:30 vanmiddag

Wat neem je mee:
Sportkleren, sportschoenen, en een flesje water. Je judopak laat je thuis. Zorg dat je je thuis al omgekleed hebt, en naar de wc bent geweest. De kleedkamers zijn gesloten.

Gedrag:
Houdt voor en na de training minimaal 1.5 meter afstand. Ouders komen niet naar het veld, maar zetten hun kind bij de ingang af.
Richtlijnen van NOC-NSF en overheid zijn van toepassing: https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/coronavirus-sportactiviteiten-in-nederland
Ben je ziek, verkouden of heeft iemand uit je huishouden corona, blijf dan thuis en kom niet naar de training.

We wensen jullie veel plezier!

Contributie 2e kwartaal
26-03-2021

GEEN CONTRIBUTIE IN 2E KWARTAAL 2021

Aangezien we in het 1ste kwartaal van 2021 niet hebben kunnen sporten, hebben we besloten de contributie voor het tweede kwartaal niet te innen.

We zijn wel bezig om een buitenactiviteit op te starten. Daarover binnenkort meer!

KRAAK DE KLUIS KAMP IN 2021
17-02-2021

Hallo lid, ouder en/of verzorger,

Het volgende bericht zouden we graag voor en na de trainingen op de leslocaties met jullie gedeeld hebben. Omdat we jullie al een lange tijd niet gezien hebben en wij niet zeker zijn wanneer we jullie weer gaan zien, ontvangen jullie deze email.

In 2020 hebben we het, ondanks alle maatregelen, voor elkaar gekregen om een geweldige kampdag te organiseren. In 2021 streven we er natuurlijk naar om het JKT-kamp weer zoals normaal neer te zetten.

Dit jaar krijgen jullie de opdracht om een kluis te kraken. JA een echte kluis! Lukt dit jullie op het einde van het kamp, dan gaan jullie naar huis met de welverdiende prijs. Lukt het niet, dan gaan jullie helaas met lege handen naar huis. Om de kluis te kunnen kraken hebben we de hulp van jullie allemaal hard nodig!

Lijkt het je gaaf om de kluis mee te kraken en ben je geboren in 2003 tot en met 2012? Houd dan je agenda vrij op 17, 18 en 19 september 2021.

De inschrijving voor het kamp zal openen op zaterdag 20 maart 2021 om 15:00 uur. Zorg ervoor dat je er snel bij bent, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. De bijdrage voor het kamp bedraagt dit jaar €57,50. In maart krijgen jullie natuurlijk nog een herinnering van ons over de inschrijving, maar zet de datum gerust al in de agenda’s. Meer informatie over het kamp is te vinden op de website onder het kopje evenementen. De inschrijving verloopt compleet via de website.

Wij hopen jullie in september natuurlijk allemaal te zien op het kamp!

Met vriendelijke groet,
De Kampcommissie

ONLINE BUDOLESSEN
25-01-2021

Beste leden,

De afgelopen maanden hebben we veel minder op de mat kunnen staan dan we gehoopt hadden. Om de komende tijd toch te kunnen sporten starten wij met online budolessen.

De eerste les is deze woensdag en iedereen kan zich hier via de website voor aanmelden. Je krijgt dan een uitnodiging voor een Teams-meeting waarin we gezamenlijk kunnen sporten. De eerste les is voor iedereen tot twaalf jaar (16.00 uur tot 16.15 uur). De tweede les is voor iedereen vanaf twaalf jaar (19.30 uur tot 20.00 uur). We hopen jullie allemaal te zien, natuurlijk in judo/jiu-jitsupak

Ook voor ons is dit een experiment, dus feedback horen we graag. Voor nu, blijf gezond en tot woensdag.

Het bestuur van Judoklub-Tilburg