GROTE CLUBACTIE
19-09-2020

Wij doen weer mee met de grote clubactie. Vanaf vandaag mogen de loten verkocht worden. De boekjes zijn uitgedeeld op de les. We wensen jullie veel plezier met de verkoop. Doe je best!

Judo Cup Brabant
16-09-2020

Wil jij meedoen aan een "echte Judo competitie" en een super grote beker winnen? Meld je dan aan voor de Judo Cup Brabant. Je bent dan automatisch ingedeeld voor vijf toernooien en strijd mee voor de beker in de finale.
Heb je nog weinig ervaring. Dit is geen probleem want iedereen wordt ingedeeld op leeftijd, gewicht en ervaring.

De Judo Cup Brabant is een Judocompetitie voor Judoka’s van geboortejaar 2016 t/m 2006. De competitie bestaat uit vijf toernooien die altijd worden gehouden op zaterdagmiddag. Tijdens het toernooi wordt gewerkt in poule-systeem wat betekent dat de Judoka’s altijd een gegarandeerd aantal wedstrijden kunnen spelen.

Data zijn onder voorbehoud
Ronde 1: Zaterdag 31 oktober 2020
Ronde 2: Zaterdag 16 januari 2021
Ronde 3: Zaterdag 6 maart 2021
Ronde 4: Zaterdag 29 mei 2021
Finale: Zaterdag 2 oktober 2021

Kamp foto's zaterdag

U moet ingelogd zijn om deze foto's/bestanden te kunnen zien

Kamp foto's zondag

U moet ingelogd zijn om deze foto's/bestanden te kunnen zien

ALV
14-09-2020

Morgen 15 September is de Algemene Leden Vergadering. Deze begint om 20:00 in wijkcentrum Heyhoef.

Volg aub de regels zoals te vinden op de website van het RIVM (https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19).
Deze zijn als volgt;
Mocht u een van deze klachten hebben blijf dan thuis:
Verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn
Hoesten
Benauwdheid

Verhoging of koorts

Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping)

Als iemand binnen uw gezin of huishouden ook koorts en/of benauwdheid heeft, blijf dan ook thuis.

U kunt iemand machtigen om uw stem uit te brengen, bij uw afwezigheid. U dient dit voor de ALV te melden bij secretaris@judoklub-tilburg.nl. Doe voor 18:00 15 september.

Lessen tijdens het kamp weekend
04-09-2020

Volgende week is het "kamp" weekend! daarom komen de lessen op vrijdagavond 11-9 in Koolhoven te vervallen. De lessen in de Dongewijk gaan wel door. Ook de lessen op zaterdag 12-9 in de MFA worden gewoon gegeven!
Alle kinderen die normaal op Koolhoven trainen zijn van harte welkom op de Dongewijk. Kijk voor meer info over lestijden etc op de website onder het kopje "lesaanbod"