SINTERKLAASNIEUWS!!!
30-11-2020

Ook de sint en zijn pieten werken van uit huis dit jaar,
Maar JKT over slaan? dat is haast ondenkbaar.

Dit jaar geen pietenlessen op de locaties.
Maar wel een presentje voor jullie prestaties!

Ook al is het een hele klus,
Hij zorgt voor iets lekkers in je brievenbus.

Dus houd de bezorgpiet maar goed in de gaten,
Want die bezoekt binnenkort alle straten!

Met sportieve groet.
De Sint

Ps. Door de drukte bij de post kan het zijn dat meerdere leden op hetzelfde adres niet tegelijkertijd hun verrassing ontvangen.

AANVULLING CORONA UPDATE
22-11-2020

Graag uw aandacht voor het volgende:
op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/gezondheidsadviezen staat
"Iedereen van 13 jaar en ouder draagt een niet-medisch mondkapje in de volgende situaties:
In alle voor publiek toegankelijke gebouwen en overdekte gebieden [...]."
en "In de volgende situaties hoeft u geen mondkapje te dragen:
Tijdens het beoefenen van [...] sport [...]."

Daarom vragen we onze jeugdleden vanaf 13 jaar om bij het betreden en verlaten van het gebouw een mondkapje te dragen. Tijden les hoeft het mondkapje niet meer op. Neem een tasje mee om het mondkapje tijdens de les in te bewaren.

Met sportieve groet.
Bestuur JKT

CORONA UPDATE 18-11
18-11-2020

Beste leden, ouders/verzorgers,

Bij deze een update over het beoefenen van judo en jiu jitsu.

Nu de aantallen dagelijkse besmettingen in het land langzaam afnemen hebben we besloten om de lessen voor de jeugd t/m 17 weer op te starten met ingang van maandag 23 november. Voor de groep van 18 jaar en ouder zijn er nog geen lessen.

Deze lessen zullen net als in de zomer periode gaan per inschrijving via de website. We volgen de oude lestijden en locaties.

Wat vragen we van de leden en hun ouders/verzorgers?

· Gedraag je verantwoordelijk; ◦ Volg alle richtlijnen (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/gezondheidsadviezen). Bij (lichte) klachten; blijf thuis. Neem geen risico.

◦ Volg de regels over thuisquarantaine (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/in-thuisquarantaine-door-corona).

◦ Geen ouders in het gebouw. Kleed je thuis om. Was je handen.

· Denk goed na of het beoefenen van de sport opweegt tegen de risico's voor jezelf en voor anderen. Bijvoorbeeld; besef dat mocht een van de andere kinderen positief testen op corona, dat je dan zelf in quarantaine moet. Besef dat je, door de sportcontacten, de kans op virus verspreiding vergroot.

We verwachten dat de overweging voor ouders tussen (A) het belang van het maximaal bijdragen aan onderdrukken van het virus, (B) het minimaliseren van kans op besmetting in het eigen gezin, (C) het risico op een quarantaine en (D) het positieve mentale en/of fysieke effect van sporten, verschillend zal uitpakken. Neem a.u.b. uw eigen verantwoordelijkheid hierin.

Het bestuur.

LAATSTE OPROEP GROTE CLUBACTIE
12-11-2020

Dit weekend (14 en 15 november) is het laatste weekend waarop je de verkochte loten in kan leveren bij 1 van de 3 adressen. Waar je ze in kan leveren vind je op de website (hiervoor moet je wel ingelogd zijn om dit te kunnen zien)

Wij danken jullie nogmaals voor de inzet.

Met sportieve groet,
Judoklub Tilburg

Algemene ledenvergadering notulen
06-11-2020

U moet ingelogd zijn om deze foto's/bestanden te kunnen zien

CORONA UPDATE!
04-11-2020

4 november 2020

Beste leden, ouders/verzorgers,

In de pers conferentie van 3 november heeft de overheid de maatregelen aangescherpt voor de komende 2 weken. Zoals op 30 oktober gecommuniceerd hebben, is de consequentie daarvan dat we de lessen nog niet opstarten.

Het bestuur.