MEDEDELING VAN HET BESTUUR
date_range13-11-2019

Beste leden en ouders,

Helaas heeft het bestuur van Jaap van Bijsterveldt vernomen dat hij na de kerstvakantie zijn activiteiten binnen JKT zal moeten stoppen. Na dertien mooie judojaren is hij door medische redenen genoodzaakt te stoppen met het verzorgen van de judolessen op de MFA en het coachen van judoka’s tijdens de toernooien. We vinden het erg jammer dat Jaap gaat stoppen, maar begrijpen uiteraard zijn keuze hierin. Hopelijk betekent deze stop niet dat we hem niet meer gaan tegenkomen. We zien Jaap graag nog eens binnenlopen op een locatie of tijdens andere JKT activiteiten! Jaap, het gaat je goed!

Met vriendelijke judogroeten,
Het bestuur, ook namens Jaap van Bijsterveldt

RESULTATEN LIEMPDE
date_range10-11-2019

Op Zondag 10 November 2019 werd in de Sporthal Pius X een uitwisselingen toernooi georganiseerd door judo vereniging Liempde voor dit toernooi hadden zich diversen judoverenigingen uit Brabant hier zich opgegeven met ongeveer een totaal van 200 deelnemers waaronder ook Judoklub Tilburg die namen deel met liefst 15 judoka’s en dat waren: Antoni –B. Seyi–B. Sander – B. Jens –v-B. Levi-v-G. Thijmen –J. Levco –B. Omar –K- B. Jesse – d- B. Dylan – H. Dion –S. Davina –v- B. Delvino – v-B. Bink –B. en Scarlett – R.
Van deze judoka’s wisten er drie de 1 e) plaats te behalen waren voor : Jesse –d-B. Dylan –H. en Dion – S. 2 e) plaatsen waren voor: Seyi – B. Bink –B. Omar –K –B. Davina –v-B. Delvino –v –B. 3 e) plaatsen waren voor: Antoni – B. Sander – B. Levco B. Thijmen –J. de 4 e) Plaatsen waren voor: Jens –v-B. Levi –v-G. en Scarlett - R. Op het toernooi hebben onze judoka’s alles gegeven wat een goede judoka in zich dient te hebben, en wij zouden dit ook graag zien op andere toernooien Bij deze willen wij ook nog een compliment geven aan de organisatie want de planning en de wedstrijden waren heel leuk en goed verlopen. Wij zouden het zeer op prijs stellen dat de judoka’s van j.k.t. het volgend jaar weer aan dat toernooi mogen deelnemen.

Groetjes, jullie coaches
Anouck Weijtmans en Kees Oerlemans

RESULTATEN Z-N KAMPIOENSCHAPPEN
date_range07-11-2019

Z-N- KAMPIOENSCHAPPEN.
Op Zondag 20 Oktober 2019 werden er in de sporthal achter de tuintjes in Gilze, de Zuid Nederlandse Kampioenschappen gehouden, voor jongens en meisjes onder de -12 jaar dat georganiseerd werd door de J.B.N. afdeling Z-N. Van onze judoklub waren er 6 judoka’s hiervoor uitgenodigd. En dat waren: Levko B. Levi v. G. Anouck L. Quinten N. Britt P. en Marika P . Alleen moest Marika zich afmelden wegens een zware knie blessure. van de overige 5 judoka’s judoka’s wisten Levco B, en Anouck L. het ere podium te behalen . Want zij behaalden samen nog een 3 e Plaats. Ondanks het een zwaar toernooi was met afvalsysteem , en dubbelen poulesysteem ( A-B) werden daarna de kruisfinales gejudood. Ondanks een lange dag hebben wij toch kunnen genieten van mooie judo-wedstrijdjes.. Wij vinden het daarom al een hele prestatie dat jullie daar weer prijzen hebben behaald.

Groetjes, jullie coaches Mike Janssen en Kees Oerlemans

PS excuses van de PR ivm het laat plaatsen van dit bericht

BESTUURSLID GEZOCHT!
date_range27-10-2019

Helaas heeft onze huidige penningmeester Mireille aangegeven te willen stoppen. Wij als bestuur vinden dit erg jammer maar steunen haar in deze beslissing.

We zijn op zoek naar een nieuwe penningmeester. Interesse of meer informatie? Mail dan snel naar voorzitter@judoklub-tilburg.nl

LAATSTE KANS JUMBO ACTIE
date_range23-10-2019

Heb jij al jouw gepersonaliseerde clubartikelen besteld??
Alleen deze week (tot en met zondag 27 oktober) kun je nog zegels inleveren bij de deelnemende Jumbo supermarkten voor de codekaart van jouw artikel.

LET OP, de zegelwaarde van de codekaart dient overeen te komen met de zegelwaarde van jouw gewenste artikel. Wanneer je voldoende zegels hebt, verzilver deze dan in de winkel en ontvang een codekaart voor het gespaarde artikel. Ga dan naar www.myclubstore.nl/jumbotilburg daar kun je jouw gepersonaliseerde artikelen bestellen.
DIT DIENT OOK VOOR 27 OKTOBER TE GEBEUREN !

Laat je zegels niet liggen en verzilver ze snel!

U moet ingelogd zijn om deze foto's/bestanden te kunnen zien

Verslag Team Coolen Open Judo
date_range24-09-2019

Op Zondag 22 September 2019 was het eerste judotoernooi van het nieuwe seizoen 2019-2020. Dat werd gehouden in de sporthal stokeind in Moergestel. Van onze Judoklub hadden zich daarvoor 27 judoka’s ingeschreven. En hadden er 3 judoka’s afgemeld voor dit toernooi wegens een blessures.
De overige judoka’s behaalden daar de volgende prijzen:

1e Plaats

• Dennis v.d. V.
  • Jaira W.
  • Wesley v.d. W.

Wij willen ook nog even vermelden dat onze judoka’s goed hebben staan te judoën en hopen jullie
weer te mogen ontmoeten op een ander toernooi.

Groetjes van jullie Coachen:.
Hendrik van Iperenburg, Maikel Hendrikx, Anouck Weijtmans en Kees Oerlemans