PETER TÜMMERS NEDERLANDS KAMPIOEN!!!
24-04-2022

Naast Erik en Niels is ook Peter Kampioen van Nederland geworden.

Peter behaalde dit resultaat met zijn maatje Edwin Bruinaars van judoclub Hashi.

Samen werden zij kampioen op het onderdeel Kodokan Goshin Jutsu.

Peter en Edwin van harte gefeliciteerd

NEDERLANDS KAMPIOEN NAGE NO KATA
24-04-2022

Erik en Niels wederom Nederlands kampioen nage-no-kata 2022.

Heren van harte gefeliciteerd.

JBN Lentetoernooi
20-04-2022

Er komt weer een leuk toernooi aan voor beginnende judoka's. Schrijf je snel in!

Voor wie: Beginnende judoka’s ( jongens en meisjes)
Leeftijd: 2008-2016
Sluitingsdatum: 25-4-2022
Locatie: Sporthal Achter de Tuintjes, Kapittelstraat 15 in Gilze

Klik hier om jezelf in te schrijven

VERLAGING KAMPKOSTEN!!!
13-04-2022

Beste leden,

Omdat alle prijzen omhoog gaan, gaan wij eenmalig met de prijs omlaag.

Wij verlagen eenmalig de inschrijfkosten voor het kamp , dit is door het bestuur besloten. De kosten zullen geen 57,50 bedragen maar we maken er 25,- van.

Dus schrijf je nu snel in. Maar let op!!! Vol is vol.

Voor degene die al ingeschreven hebben en betaald, hiervan wordt het teveel betaalde gedeelte teruggestort.

We hopen jullie te zien op het kamp.

Groet kampcommissie

JKT KAMP 2022
08-02-2022

JKT KAMP 2022

Dit jaar krijgen jullie de opdracht om een kluis te kraken. JA een echte kluis! Lukt dit jullie op het einde van het kamp, dan gaan jullie naar huis met de welverdiende prijs. Lukt het niet, dan gaan jullie helaas met lege handen naar huis. Om de kluis te kunnen kraken hebben we de hulp van jullie allemaal hard nodig!

Lijkt het je gaaf om de kluis mee te kraken en ben je geboren in 2004 tot en met 2013? Houd dan je agenda vrij! Het kamp is dit jaar van 16 t/m 18 september 2022.

De inschrijving voor het kamp zal openen op zaterdag 19 maart 2021 om 15:00 uur. Zorg ervoor dat je er snel bij bent, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. De bijdrage voor het kamp bedraagt dit jaar € 57,50. In maart krijgen jullie natuurlijk nog een herinnering van ons over de inschrijving, maar zet de datum gerust al in de agenda’s.

U moet ingelogd zijn om deze foto's/bestanden te kunnen zien

ERIK EN NIELS WERELDKAMPIOEN!!!
28-10-2021

WERELD KAMPIOEN NAGE-NO-KATA

Afgelopen dinsdag zijn Erik Faes en Niels Neumann wereld kampioen geworden in de klasse Nage-No-Kata in Lissabon.

Wat een wereldprestatie!!!

Gefeliciteerd namens iedereen van JudoKlub-Tilburg