8e KRUIKENTOERNOOI
18-12-2019

Op zondag 2 februari 2020 organiseert JudoKlub Tilburg alweer het 8e Kruikentoernooi. Dit is het judotoernooi voor de beginnende wedstrijdjudoka.
Het kruikentoernooi wordt gehouden in Sporthal De Dongewijk in Tilburg.

Inschrijving is mogelijk voor jongens en meisjes geboren van 2006 t/m 2014.
Inschrijven doe je via onze website www.judoklub-tilburg.nl

Inschrijven kan t/m 12 januari 2020

Wij hopen jullie daar allemaal weer te zien natuurlijk.

5 DECEMBER GEEN LES!
28-11-2019

Op donderdag 5 december zullen in verband met pakjesavond alle lessen vervallen.

Wij wensen jullie veel plezier en zien jullie graag weer op de volgende les.

RESULTATEN SINTERKLAASTOERNOOI
26-11-2019

Op zaterdag 23 november 2019 werd in de nieuwe sporthal Den Donk in Oisterwijk. Het sinterklaas toernooi gehouden dat georganiseerd werd door Team Coolen. Van onze judoklub hadden zich daar 12 judoka’s voor in geschreven, En wisten daar de volgende prijzen te behalen.
1e Plaats : werd behaald door Sem B.

2 e plaatsen: waren voor. Delvino v. B. – Seb B. –Wesley v.d.W. ––Tijmen J. – en voor Britt P.

3 e plaatsen: waren voor. Davinia v. B.- Levco B. - Omar B. –Raf B. –Jaivey M. – en voor Mats v.d. W.

Groetjes van jullie coaches Maikel en Kees

Zwarte pieten bij JKT
21-11-2019

Gisterenavond zijn er op alle locaties zwarte pieten geweest. Ze hebben daar verschillende technieken gezien en ook mee gedaan met de spelletjes. Er kreeg zelfs een piet de 5de dan van Tjeerd om want die wist zoveel over judo.

Na afloop zeiden ze dat ze voor iedereen iets lekker hadden meegenomen.

U moet ingelogd zijn om deze foto's/bestanden te kunnen zien

19-11-2019

Sint kwam dit jaar met de trein
Want hij moest in Apeldoorn zijn
Nu is hij dus weer in het land
Met de piet als rechterhand

Hij ging zitten op zijn stoel
En kreeg een naar gevoel
Was hij bijna iets vergeten?
Als het hem maar niet wordt verweten

Toen keek Sint in zijn grote boek
En plande daar een nieuw bezoek
Elk jaar weer naar JKT
Nemen de pieten wat lekkers mee

Dus ook dit jaar zijn ze er weer
Met nog meer lekkers dan vorige keer
20 November dan zijn ze erbij
Houd alvast de agenda's vrij

MEDEDELING VAN HET BESTUUR
13-11-2019

Beste leden en ouders,

Helaas heeft het bestuur van Jaap van Bijsterveldt vernomen dat hij na de kerstvakantie zijn activiteiten binnen JKT zal moeten stoppen. Na dertien mooie judojaren is hij door medische redenen genoodzaakt te stoppen met het verzorgen van de judolessen op de MFA en het coachen van judoka’s tijdens de toernooien. We vinden het erg jammer dat Jaap gaat stoppen, maar begrijpen uiteraard zijn keuze hierin. Hopelijk betekent deze stop niet dat we hem niet meer gaan tegenkomen. We zien Jaap graag nog eens binnenlopen op een locatie of tijdens andere JKT activiteiten! Jaap, het gaat je goed!

Met vriendelijke judogroeten,
Het bestuur, ook namens Jaap van Bijsterveldt