Lessen gaan niet door
22-05-2020

In verband met het weer gaan de lessen vanavond 22 mei niet door.

JKT heeft Corona in de houdgreep
13-05-2020

Vanavond zijn we na 2 maanden weer de mat op gegaan. Na een paar onwennige minuten, had iedereen meteen weer het oude vertrouwde gevoel terug. Na een training van 30 minuten was het afgelopen en moesten de kinderen weer naar huis. Maar wel met een blij en voldaan gevoel gingen ze naar huis.

U moet ingelogd zijn om deze foto's/bestanden te kunnen zien

Opstarten lessen
11-05-2020

Het is zo ver! we gaan voor de leden tot 18 jaar weer beginnen met het verzorgen van sportlessen.
Vanaf aanstaande woensdag worden er op 2 avonden in de week lessen (judo en jiu-jitsu gecombineerd) gegeven.

Dit zal plaats vinden op woensdag en vrijdagavond op locatie:
Sportcomplex Bijsterveldenlaan, veld 6
Het (voorlopige) schema vind je op de website.

Via de website kun je, je inschrijven voor een les. Er zit een maximaal aantal kinderen per les aan verbonden en vol is vol. Het streven is om iedereen minimaal 1 keer per week te laten sporten.

Inschrijven doe je als volgt: log in op je account op de website, ga naar les aanbod en klik op de locatie sportclub 't Zand.

Als je, je aanmeld, gaan we er ook van uit dat je op de les komt! Dus schrijf je alleen in als je zeker deel wil nemen.
In de bijlage vind je de instructies en voorwaarden waar we aan moeten voldoen om veilig les te geven, lees deze goed door voordat je, je inschrijft.

We hopen jullie allemaal snel weer te zien!

Met vriendelijke groet,

Jill Evers
Ledenadministratie Judo Klub Tilburg

Update Coronavirus en opstart lessen
27-04-2020

Beste leden van JKT,

Naar aanleiding van de nieuwe regels van de overheid zijn we vanuit de vereniging aan het kijken naar mogelijkheden om (in de buitenlucht) een sportles op te starten voor de jeugd t/m 18 jaar.

Veel details zijn nog onbekend. We zijn bezig om de mogelijkheden in kaart te brengen (tijden, locatie, lesinvulling, etc.)

Om de invulling verder te kunnen uitwerken willen wij graag eerst peilen of er onder onze leden enthousiasme is om hier aan mee te doen.

Ik ontvang graag een mailtje of je wel/niet mee zou willen doen, en daarbij je leeftijd vermeld.
Reageren kan tot uiterlijk woensdag 29 april, 20:00 uur

Meer informatie volgt spoedig, voor nu wensen we jullie heel veel sterkte en gezondheid toe, en hopen we dat we elkaar snel weer (op gepaste afstand) kunnen zien!

Namens het bestuur,
Jill Evers
Ledenadministratie JKT

KEES LID IN DE ORDE VAN ORANJE NASSAU
24-04-2020

Vandaag heeft Kees een telefoontje van Burgemeester Weterings gehad, met de mededeling dat hij een lintje gaat ontvangen in de Orde van Oranje Nassau. De uitreiking van het lintje zal op een later tijdstip dit jaar plaatsvinden i.v.m. het Corona virus.
Kees krijgt deze onderscheiding door zijn jarenlange inzet voor Judoklub Tilburg. Na zelf jarenlang judo te hebben beoefend en hierin les te hebben gegeven, heeft Kees ruim 20 jaar geleden de wedstrijd coördinatiegroep (WCG) mee opgericht. Hierin heeft hij verschillende functies bekleed, zoals voorzitter, coördinator van wedstrijden/examens.

Judoklub Tilburg heeft Kees aangedragen middels een aanbevelingsbrief bij de gemeente, waarna hij hiervoor geselecteerd is. Kees is momenteel nog erg actief binnen de Judoklub, zo gaat hij 3 x per week de locaties langs om ouders en kinderen te woord te staan, informatie te geven over wedstrijden/trainingen. Daarnaast is Kees als coach aanwezig bij de meeste judowedstrijden en bij de evenementen van Judoklub Tilburg.

Vanmorgen was Kees erg verrast toen hij gebeld werd door Burgemeester Weterings. Hij dacht in eerste instantie dat hij in de maling werd genomen, pas later drong het tot hem door.
Kees is erg trots en wil dan ook iedereen bedanken die hem hebben aangedragen.

OVERLIJDENSBERICHT ARIE VAN ZWIENEN
22-04-2020

Afgelopen zondag is Arie van Zwienen op 83-jarige leeftijd overleden.
Arie was erelid bij JKT. Hij is jarenlang actief geweest in onze vereniging. Zo heeft hij onder andere als penningmeester bijgedragen aan een financieel gezonde klub.

Er is de mogelijkheid om persoonlijk afscheid te nemen van Aat op vrijdagavond 24 april tussen 19:00 en 19:45 uur in Het Afscheidshuis, Oude Lind 35 in Tilburg. Wel met beperkte afstand i.v.m. alle maatregelen.
De begrafenis zal vanwege alle beperkingen plaatsvinden in besloten kring.

Mocht u op persoonlijke titel willen corresponderen met de nabestaanden dan kan dit via het volgende correspondentieadres in de afbeelding

Wij wensen zijn familie, vrienden en bekenden sterkte met het verwerken van dit verlies.

U moet ingelogd zijn om deze foto's/bestanden te kunnen zien