CORONA UPDATE!!!
14-10-2020

Beste leden,

we hebben na ons besluit om voorlopig de lessen stil te leggen verschillende reacties gehad. Deze bestreken het hele spectrum; van begrip tot weerstand. Het gedeelde element in alle reacties en bij iedereen (leden, vrijwilligers en bestuur) is het gemis aan het samen beoefenen van de sport.

We hebben ook enkele vragen gehad over hoe het zit met contributie. Daarover valt nu nog niets te zeggen. Maar we zullen hier zeker naar kijken zodra we duidelijker hebben hoe lang de periode duurt (of geduurd heeft) , en wat de uitgaven van de vereniging in die periode waren. Zoals steeds: contributie is een middel tot het doen uitoefenen van de sport, het is geen doel.

Ten slotte; na de herfstvakantie zullen we Bestuur en technische commissie opnieuw kijken naar of, en hoe we lessen voor de jeugd kunnen invullen.

VERVOLG CORONA UPDATE!!!
07-10-2020

Beste leden,

Afgelopen dinsdag heeft iedereen van JudoKlub Tilburg een bericht ontvangen dat per direct de lessen tot nader order stoppen. We beseffen dat dit voor de leden geen leuk besluit is, maar het bestuur wil met dit besluit de leden en ook de vrijwilligers uit voorzorg in bescherming nemen. Het is de bedoeling dat we zo snel als verantwoord de trainingen weer hervatten en hiervoor zullen we wekelijks de ontwikkelingen rondom COVID-19 gaan bekijken en beoordelen. Het bestuur zal ook op regelmatige basis de leden verder informeren en hopelijk kunnen we op korte termijn weer de mat op!

Met sportieve groet,
Bestuur JudoKlub Tilburg

E-mails komen in ongewenste mailbox
06-10-2020

Bij een aantal leden komen de mails die wij sturen binnen als ongewenste mail. Dit is op te lossen door de mail te markeren als "dit is niet ongewenst" zo mis je in de toekomst geen enkele update meer! Daarnaast word belangrijke info ook op de website en facebook geplaatst. We betreuren het dat een aantal leden de mail gemist hebben en dus niet op de hoogte waren van het stoppen van de lessen ivm Corona. Onze excuses voor het ongemak.

CORONA UPDATE!!!
05-10-2020

Beste Leden,

Gezien de zorgwekkende ontwikkelingen rondom COVID-19, hebben wij besloten per direct de lessen tot nadere berichtgeving te stoppen. Dit uit voorzorg voor de bescherming van onze leden en vrijwilligers. Wij hopen dat de ontwikkelingen snel weer verbeteren, zodat wij de lessen weer op een gezonde manier kunnen hervatten.

Met sportieve groet,
Bestuur Judoklub Tilburg

Andere zaal op locatie Dongewijk
26-09-2020

Vanaf aanstaande woensdag 30 September trainen we in een andere zaal in sporthal de Dongewijk.
Je kunt de zaal betreden via kleedkamers 9 en 10.

GROTE CLUBACTIE
19-09-2020

Wij doen weer mee met de grote clubactie. Vanaf vandaag mogen de loten verkocht worden. De boekjes zijn uitgedeeld op de les. We wensen jullie veel plezier met de verkoop. Doe je best!