SPAARACTIE JUMBO
date_range21-08-2019

Beste leden,

Vanaf 28 augustus gaan wij samen met 9 JUMBO supermarkten in Tilburg van start met een unieke actie. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze JUMBO supermarkten sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!

Hoe spaar je mee? 8 weken lang ontvang je bij elke € 15,- aan boodschappen bij de deelnemende JUMBO supermarkten een actiezegel. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kan je de volle spaarkaart bij de servicebalie van een van deze JUMBO’s inleveren. Je krijgt dan een unieke code! Via www.myclubstore.nl/jumbotilburg wordt je door verwezen naar een speciale webshop. Hier kun je vervolgens jouw club selecteren, jouw artikel selecteren, kan je dit artikel zelf personaliseren en gratis bestellen met je unieke code. Je zult dit artikel ± 4 weken na afloop van de spaaractie op kunnen halen.

Het leuke aan deze actie is, dat je geheel gratis geweldige gepersonaliseerde artikelen kunt sparen en dat je op deze manier ook een mooi bedrag kan ophalen voor de vereniging. Bij elke bestelling gaat er een deel van de waarde van het artikel naar onze clubkas. Ga daarom vanaf 28 augustus naar een van de JUMBO’s en trommel al je vrienden op om mee te sparen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met z’n allen een gepersonaliseerd artikel te hebben?

Deelnemende supermarkten:

• Jumbo AaBe-straat 8
  • Jumbo Amer 13
  • Jumbo Bart van Peltplein 1
  • Jumbo Broekhovenseweg 74
  • Jumbo Heyhoefpromenade 11-17
  • Jumbo Pater van den Elsenplein 105
  • Jumbo Stappegoorweg 175
  • Jumbo Wagnerplein 18
  • Jumbo westermarkt 38

Wij wensen iedereen veel spaar plezier!

De spaarboekjes zullen komende week op de lessen worden uitgedeeld.

Succes met sparen.

Inloggen website
date_range15-08-2019

Voor de zomervakantie hebben jullie allemaal een brief ontvangen. Hierin werd verzocht om in te loggen op de website en je gegevens te controleren.

Helaas heeft nog niet iedereen ingelogd. Zouden jullie dit alsnog willen doen, zodat wij alles zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen voor jullie.

Onderhoud website
date_range08-07-2019

Op zaterdag 13 juli zal het niet mogelijk zijn om de website te gebruiken omdat wij hieraan onderhoud plegen.

Alvast bedankt voor het begrip

VERVOLG HITTEPLAN JKT
date_range26-06-2019

In verband met de aanhoudende hitte hebben de trainers en het bestuur besloten om de lessen deze week NIET door te laten gaan.

Wij hopen op jullie begrip hiervoor.

Geniet van deze mooie warme dagen.

We zien jullie graag volgende week weer op de les.

Met vriendelijke groet.
Bestuur en trainers JKT

HITTEPLAN JKT
date_range24-06-2019

Vanwege het aanhoudende warme weer worden alle lessen t/m woensdag 26/6 geannuleerd. Of de lessen daarna door zullen gaan zullen wij tijdig communiceren.

Wij hopen op jullie begrip.

Geniet van het mooie weer en we zien jullie hopelijk snel weer.

Namens trainers en bestuur.

Foto's bandexamen 15 juni
date_range16-06-2019

U moet ingelogd zijn om deze foto's/bestanden te kunnen zien