MFA Lessen gewijzigd
07-07-2020

Ondanks eerdere berichtgeving, zijn de lessen van de MFA de symfonie alsnog verplaatst voor de zomervakantie. De eerder geplande lessen van de zaterdag, zijn verplaatst naar de maandagavond. Dit in verband met het niet beschikbaar zijn van de zaal.

RECTIFICATIE
07-07-2020

We moeten enkele wijzigingen aanbrengen in het bericht dat u zondag van ons ontving. Dit komt doordat een richtlijn van de gemeente ontbrak, en omdat een locatie niet beschikbaar is ondanks eerdere toezegging. Onze excuses voor de verwarring die dit veroorzaakt.

We gaan trainen in de sporthal de Dongewijk op woensdag en vrijdag, en in de MFA de Symfonie op maandagavond (en dus niet de zaterdag die we eerder noemden). We zullen dit gedurende de vakantie periode doen. Zowel de jiu jitsuka´s als de judoka´s zijn welkom om deel te nemen aan de lessen. De inhoud van de les zal bepaald worden door de trainer.
De lessen starten op 8 juli.

We houden de tijden en groepsindelingen aan zoals die waren voor de Corona virus uitbraak. Inschrijven hoeft niet meer, kom naar de les waar je qua leeftijd in valt. Uiteraard zullen we in de gaten houden hoe druk de lessen zijn, en waar nodig aanpassingen maken. De tijden van de lessen kun je vinden op www.judoklub-tilburg.nl

Niet alles is weer normaal:
Volwassenen moeten voor en na de training 1,5 meter afstand bewaren.
Ouders/begeleiders mogen NIET aanwezig zijn in de zaal.
Kleed je thuis al om. De kleedkamers zijn NIET beschikbaar.

Ten slotte: neem voldoende drinken mee!
We wensen iedereen een fijne sportzomer toe.

Met vriendelijke groeten,
JudoKlub-Tilburg

Clinic Irene van den Assem
09-06-2020

De kinderen die zich hebben opgegeven voor de 2de les op 10 juni mogen ook aansluiten bij de 1ste les. Je kan dan dus deelnemen aan de clinic van Irene. Mocht je niet kunnen inschrijven mail dan naar ledenadministratie@judoklub-tilburg.nl.

Word jij wereld beroemd?
04-06-2020

Aanstaande Woensdag 10 juni van 18:00-18:30 word er een gastles verzorgd door Ireen van den Assem! Ireen is onder andere Europees én wereldkampioen geworden met het Nederlandse Hockey team.

Ireen zal een les geven die boordevol zit met leuke spellen, uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen aan deze topsporter.

Ireen is Ambassadeur van sport plezier Tilburg, wat inhoudt dat de les gefilmd word en op facebook en de website zal verschijnen. Als je, je inschrijft voor deze les loop je dus ook nog de kans om beroemd te worden! (inschrijving geeft tevens toestemming om gefilmd te worden)

Dus, schrijf je snel in, er zijn 20 plaatsen te vergeven, de les vind plaats op de buitenmatten op de Bijsterveldenlaan.

JKT heeft Corona in de houdgreep
13-05-2020

Vanavond zijn we na 2 maanden weer de mat op gegaan. Na een paar onwennige minuten, had iedereen meteen weer het oude vertrouwde gevoel terug. Na een training van 30 minuten was het afgelopen en moesten de kinderen weer naar huis. Maar wel met een blij en voldaan gevoel gingen ze naar huis.

U moet ingelogd zijn om deze foto's/bestanden te kunnen zien

Opstarten lessen
11-05-2020

Het is zo ver! we gaan voor de leden tot 18 jaar weer beginnen met het verzorgen van sportlessen.
Vanaf aanstaande woensdag worden er op 2 avonden in de week lessen (judo en jiu-jitsu gecombineerd) gegeven.

Dit zal plaats vinden op woensdag en vrijdagavond op locatie:
Sportcomplex Bijsterveldenlaan, veld 6
Het (voorlopige) schema vind je op de website.

Via de website kun je, je inschrijven voor een les. Er zit een maximaal aantal kinderen per les aan verbonden en vol is vol. Het streven is om iedereen minimaal 1 keer per week te laten sporten.

Inschrijven doe je als volgt: log in op je account op de website, ga naar les aanbod en klik op de locatie sportclub 't Zand.

Als je, je aanmeld, gaan we er ook van uit dat je op de les komt! Dus schrijf je alleen in als je zeker deel wil nemen.
In de bijlage vind je de instructies en voorwaarden waar we aan moeten voldoen om veilig les te geven, lees deze goed door voordat je, je inschrijft.

We hopen jullie allemaal snel weer te zien!

Met vriendelijke groet,

Jill Evers